Vaser Λιποαναρροφηση 4D

Η Η λιποαναρρόφηση Vaser 4D είναι μια προηγμένης τεχνολογίας μέθοδος λιποαναρρόφησης, που προσφέρει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιμετώπιση του τοπικού πάχους και τη σμίλευση του σώματος.

Πρόκειται για μια επεμβατική μέθοδο αφαίρεσης λίπους.

VASER ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ 4D: Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΣΤΗΝ ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

VASER ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ 4D

  • ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΛΙΠΟΣ

  • ΣΜΙΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΥΩΝ

  • ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΜΜΩΜΕΝΩΝ ΚΟΙΛΙΑΚΩΝ

  • ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ

  • ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

  • ΑΜΕΣΑ ΟΡΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΛΕΣ

  • ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Α ρχικά, ο πλαστικός χειρουργός κάνει μικροσκοπικές τομές στην προβληματική περιοχή.

Στη συνέχεια εγχέει στο υποδόριο λίπος ένα διάλυμα τοπικού αναισθητικού, φυσιολογικού όρου και αδρεναλίνης.

Κατόπιν, εισάγει το Vaser, μια υψίστης τεχνολογίας συσκευή εκπομπής υπερήχων.

Η παλλόμενη ενέργεια του Vaser στοχεύει με ακρίβεια στα στρώματα του λίπους. Έτσι, τα λιποκύτταρα χαλαρώνουν και, παράλληλα, προκαλείται θερμικό τραύμα στα συσταλμένα αγγεία, αποτρέποντας την αιμορραγία.

Οι κυτταρικές μεμβράνες των λιποκυττάρων διασπώνται και απελευθερώνεται το περιεχόμενο των λιπιδίων (υγροποίηση). Συνέχεια έχει η αναρρόφηση του λίπους, που γίνεται με τη βοήθεια ενός μικροσκοπικού κοίλου σωλήνα.

Μετά την επέμβαση οι τομές καλύπτονται με χειρουργικές γάζες και επιδέσμους και ο ασθενής επιστρέφει στο σπίτι του, λαμβάνοντας βέβαια τις απαραίτητες οδηγίες από τους ιατρούς.

Σε ορισμένα σημεία του σώματος, μετά τη λιποαναρρόφηση απαιτείται η χρήση ελαστικού επιδέσμου ή ζώνης, για τον περιορισμό του οιδήματος και την επαναφορά της ελαστικότητας του δέρματος.

Για λίγο διάστημα το σημείο, όπου έγινε η λιποαναρρόφηση, μπορεί να είναι μουδιασμένο, ενώ οι μελανιές φεύγουν εντός 10 ημερών.

Η λιποαναρρόφηση με Vaser 4D, λοιπόν, έχει πλήθος συγκριτικών πλεονεκτημάτων σε σχέση με την παραδοσιακή λιποαναρρόφηση.

Με τη συγκεκριμένη μέθοδο δεν χρειάζονται άλλες χειρουργικές επεμβάσεις και ο κίνδυνος πρόκλησης κακώσεων σους ιστούς, τα νεύρα και τα αιμοφόρα αγγεία, αιμορραγίας και οιδήματος ελαχιστοποιείται, με αποτέλεσμα η αποθεραπεία να είναι ταχύτατη.

Η βελτίωση του περιγράμματος του σώματος είναι ασύγκριτα καλύτερη σε σχέση με την κλασική λιποαναρρόφηση, καθώς όχι μόνο απομακρύνονται εύκολα και αποτελεσματικά μεγάλες ποσότητες αποθηκευμένου λίπους, αλλά, επίσης, το δέρμα εξομαλύνεται και συσφίγγει, καθώς το Vaser πυροδοτεί τη φυσική παραγωγή κολλαγόνου και ινοβλαστών από τον οργανισμό.

Ακόμα, η λιποαναρρόφηση Vaser 4D δίνει τη δυνατότητα στον χειρουργό να αφαιρει στοχευόμενα το περιττό λίπος, σχηματίζοντας γραμμώσεις. Έτσι οι μύες τονίζονται και τελειοποιείται η όψη τους. Τέλος τα κύτταρα του λίπους που συλλέγονται μπορούν να συλλεχθούν για μελλοντική χρήση (λιπογλυπτική).

Η τεχνολογία Vaser 4D μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αντιμετώπιση του τοπικού πάχους σε διαφορά σημεία του σώματος, όπως την κοιλιά, τους γοφούς, την πλάτη, το στήθος, τους γλουτούς, τα πόδια, ενώ είναι εξαιρετικά αποτελεσματική ακόμα και στα δύσκολα και ευαίσθητα σημεία του σώματος, όπως είναι οι μηροί, τα γόνατα, οι «λαβες της αγάπης», τα χέρια, τα πλευρά, το πηγούνι και ο λαιμός.

Τα αποτελέσματα της λιποαναρρόφησης με Vaser 4D είναι άμεσα ορατά και βελτιώνονται διαρκώς, ιδίως μετά και την υποχώρηση του οιδήματος. Είναι δε μόνιμα, καθώς η μείωση των λιποκυττάρων στην προβληματική περιοχή είναι οριστική. Σε περίπτωση, όμως, που ο ασθενής, μετά τη λιποαναρρόφηση πάρει ξανά πολύ βάρος, τότε το πλεονάζον λίπος κατανέμεται ομοιόμορφα στο υπόλοιπο σώμα.