Laser Αποτριχωσης

Η ανεπιθύμητη τριχοφυΐα είναι ένα αισθητικό πρόβλημα, που αντιμετωπίζουν πολλοί, άνδρες και γυναίκες, ανεξαρτήτου ηλικίας.

Υπάρχουν διάφοροι μέθοδοι αποτρίχωσης.

Η μέθοδος, όμως, που προσφέρει τα πιο άμεσα και οριστικά αποτελέσματα, με έναν τρόπο ανώδυνο, αφήνοντας το δέρμα βελούδινο και απαλό, χωρίς ερεθισμούς, είναι η αποτρίχωση με laser.

ALEXANDRITE ARION II: ΟΡΙΣΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΤΡΙΧΟΦΥΪΑ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Αποτριχωση με laser Alexandrite Arion II

  • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΗΣ ΤΡΙΧΟΦΥΙΑΣ

  • ΛΕΙΟ & ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

  • ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΩΝ ΜΕΛΑΓΧΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΒΛΑΒΩΝ

Σε αντίθεση με άλλες αποτριχωτικές μεθόδους, η αποτρίχωση με laser όχι μόνο μειώνει άμεσα την τριχοφυΐα, αλλά εμποδίζει και την επανέκφυση της τρίχας, χωρίς να χαλαρώνει το δέρμα.

Ουσιαστικά, το μηχάνημα laser παράγει φως, το οποίο απορροφάται από τη μελανίνη της τρίχας. Καθώς η ενεργεία laser επικεντρώνεται στο τριχοθυλάκιο (επιλεκτική φωτοθερμόλυση), δεν καταστρέφεται η γύρω επιδερμίδα.

Είναι μια μέθοδος που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις περιοχές με έντονη τριχοφυΐα, όπως το πρόσωπο, το στήθος, οι μασχάλες, τα χέρια, τα πόδια, η περιοχή του μπικίνι κ.α.

Στο LV Medical πραγματοποιούνται με ασφάλεια από εξειδικευμένο προσωπικό συνεδρίες αποτρίχωσης με το laser αποτρίχωσης νέας γενιάς, Alexandrite Arion II, ένα μηχάνημα με υψηλές προδιαγραφές, εγκεκριμένο από τον αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA). Το Arion II έχει μήκος κύματος 755nm και μεταβαλλόμενο πλάτος παλμού και πυκνότητα ενέργειας.

Έτσι, όχι μόνο είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες, αλλά ταυτόχρονα αφαιρεί όλες τις τρίχες, από τις πιο λεπτές ως και τις πιο βαθιές. Χάρη δε στην τεχνολογία Burst mode και τη χρήση δροσερού ατμοσφαιρικού αέρα το δέρμα προστατεύεται και η αποτρίχωση καθίσταται ανώδυνη και ασφαλής, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού ή πρόκλησης θυλακίτιδας.

Παράλληλα, η αποτρίχωση με laser Alexandrite Arion II είναι περισσότερο αποτελεσματική και απαιτεί λιγότερες συνεδρίες, καθώς το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει υψηλή μέγιστη ισχύ (70W) και υψηλή παλμική επανάληψη (έως 5 Hz).

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι το Alexandrite Arion II μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη θεραπεία επιφανειακών μελαγχρωματικών βλαβών σε περιπτώσεις ευρυαγγειών, κηλίδων, ροδόχρου ακμής και άλλων δερματικών βλαβών.

Κ ατά τη διάρκεια της συνεδρίας το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου εξατομικεύει τις παραμέτρους λειτουργίας του laser, ανάλογα με το χρώμα και την ποιότητα της τρίχας, την περιοχή αποτρίχωσης και τον τύπο του δέρματος.

Στη συνέχεια, ο ειδικός στοχεύει με το laser μια μικρή περιοχή του δέρματος, για να βεβαιωθεί ότι όλα είναι ασφαλή, και κατόπιν προχωρά στην αποτρίχωση ολόκληρης της περιοχής.

Κατά κανόνα απαιτούνται 6 – 8 συνεδρίες για την ολοκλήρωση της θεραπείας. Βέβαια αυτό εξαρτάται από το χρώμα του δέρματος, το χρώμα και το πάχος της τρίχας, το στάδιο ανάπτυξής της, την περιοχή εφαρμογής και άλλους κληρονομικούς και προδιαθεσιακούς παράγοντες, καθώς στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές (πρόσωπο και κοιλιά) οι τρίχες αδρανοποιούνται μεν, αλλά δεν εξασφαλίζεται η μη επανεμφάνιση τους.

Σε περιοχές, όμως, όπως τα πόδια, τα χέρια και οι μασχάλες τα αποτέλεσματα είναι μόνιμα και οριστικά.

Το Alexandrite Arion II, λοιπόν, προσφέρει:

  • μόνιμα αποτελέσματα σε όλους τους τύπους δέρματος
  • εγγυημένα αποτελέσματα, ακόμα και σε επιδερμίδες που έχουν εκτεθεί στον ήλιο, καθώς επιτρέπει την ρύθμιση των παραμέτρων λειτουργίας του, ανάλογα με το βαθμό της ηλιοέκθεσης
  • ασφάλεια
  • ανώδυνη αποτρίχωση
  • ταχύτητα, αφού απαιτεί τον ελάχιστο αριθμό συνεδρίων και επιτυγχάνει μείωση της τριχοφυΐας έως και 50% από την τρίτη κιόλας συνεδρία
  • άμεσα ορατά αποτελέσματα με τελικό κόστος μικρότερο απ’ άλλες αποτριχωτικές μεθόδους, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι άλλες μέθοδοι απαιτούν συχνή ενασχόληση και έχουν μεγάλο κόστος αναλωσίμων, χωρίς μόνιμα αποτελέσματα.