ΕΝΑ Medical Center ΣΤΗ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗς ΑΘΗΝΑΣ

Το LV Medical είναι το νέο υπερσύγχρονο Medical Center στην καρδιά της Αθήνας.

Παρέχει υπηρεσίες Πλαστικής χειρουργικής, Αισθητικής δερματολογίας, Anti Aging. Διαθέτει μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και η έμπειρη ομάδα του δεσμεύεται για την απόλυτη ασφάλεια και αποτελεσματικότητα των θεραπειών σας.

Σκοπός του είναι να προσφέρει προσωπική φροντίδα μέσα σε ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον.

οι γιατροι

Οι γιατροί ειδικεύονται στον τομέα της πλαστικής χειρουργικής και δερματολογίας και είναι έμπειροι επαγγελματίες. Θα χαρούν να σας γνωρίσουν από κοντά για να συζητήσετε την θεραπεία που αρμόζει στις προσωπικές σας ανάγκες

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑ

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑ

Co-Founder / CEO

Εκτός, όμως, από τη μόδα και την ομορφιά η μεγάλη της αγάπη ήταν τα ταξίδια, μέσα από τα οποία άνοιξαν οι ορίζοντές της, πήρε πολλά ερεθίσματα και γνώσεις.

Σε ένα από αυτά τα ταξίδια ζωής η Μαρία Καλάβρια αποφάσισε να διευρύνει τους επαγγελματικούς της ορίζοντες, κάνοντας στροφή στον τομέα της αισθητικής ιατρικής, έναν τομέα που ασχολείται με την ομορφιά, που τόσο καλά γνωρίζει η Μαρία Καλάβρια.

ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑ

Μια επιτυχημένη επιχειρηματίας και ισχυρή γυναίκα, που τολμά να κάνει τα όνειρά της πραγματικότητα και δεν φοβάται να καινοτομήσει.

Από νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τον πρωταθλητισμό και γνώρισε μεγάλες επιτυχίες με την ομάδα μπάσκετ της Γλυφάδας, συμμετέχοντας στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής, ενώ πήρε μέρος και στην Εθνική Νεανίδων.

Τη δεκαετία του ’90 ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το modeling και γρήγορα εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα στον χώρο. Συμμετείχε στην εκπομπή «Πρωινός Καφές», με παρουσιάστρια πρώτα τη Ρούλα Κορομηλα, έπειτα την Πόπη Χατζημητρίου και στη συνέχεια την Ελένη Μενεγάκη, ενώ υπήρξε και συμπαρουσιάστρια του Σάκη Μπουλά στην εκπομπή «Κάνε ό,τι κάνω». Παράλληλα, συμμετείχε στα shows όλων των κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών, όπως του Μιχάλη Ασλάνη, του Μάκη Τσέλιου και της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η επιτυχία της στο ελληνικό modeling της άνοιξε τις πόρτες και για το διεθνές modeling.

Μετακόμισε μόνιμα στο Μιλάνο και εκεί συνεργάστηκε με το πρακτορείο Ricardo Gay, ένα από τα γνωστότερα πρακτορεία μοντέλων της εποχής. Το πρώτο της μεγάλο fashion show στο εξωτερικό ήταν με τον Armani, και στη συνέχεια ακολούθησαν πολλές επιτυχημένες συνεργασίες, fashion shows και editorials για τα γνωστότερα ονόματα της παγκόσμιας μόδας (Versace, Calvin Klein, Dolce & Gabbana κ.α.)

Και ενώ βρισκόταν στο απόγειο της καριέρας της δεν δίστασε να τα αφήσει όλα, για να αφοσιωθεί στην οικογένειά της και το μεγάλωμα των δυο υπέροχων παιδιών της.

Το 2003 αποφάσισε να επιστρέψει στο χώρο της μόδας αυτή τη φορά ως επιχειρηματίας, δημιουργώντας τα πολύ επιτυχημένα καταστήματα ένδυσης «ICE CUBE», που προωθούσαν ανερχόμενους Έλληνες και ξένους σχεδιαστές.

Πρωτοπόρος και τολμηρή επιχειρηματίας, κατάφερε να δημιουργήσει ένα από τα πιο πετυχημένα και σύγχρονα κέντρα αισθητικής ιατρικής των νοτίων προαστίων, φέρνοντας μια πραγματική επανάσταση στο χώρο, καθώς έθεσε ως προτεραιότητά της να εξασφαλίσει στους πελάτες της τις καλύτερες και πιο σύγχρονες θεραπείες κοσμητικής ιατρικής.

Και τώρα τολμά ένα νέο εγχείρημα, έχοντας πλέον πολυετή εμπειρία στον χώρο της αισθητικής ιατρικής. Το LV Medical ενσαρκώνει ολόκληρη τη φιλοσοφία και στάση ζωής της Μαρίας Καλάβρια: τόλμη, αυτοπεποίθηση και πρωτοπορία.

Είναι μια κλινική με εξαιρετική και έμπειρη ιατρική ομάδα, ιατρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και επαναστατικές θεραπείες. Κυρίως, όμως, είναι μια κλινική στημένη με το όραμα να προσφέρει εσωτερική και εξωτερική ομορφιά σε όσους τολμούν να διεκδικήσουν ό,τι καλύτερο για τον εαυτό τους.

Δρ. Αθανασίου Αθανάσιος MD PhD

Δρ. Αθανασίου Αθανάσιος MD PhD

Πλαστικός χειρουργός

Αποτελεί μέλος της ΕΕΠΑΧ.

Έχει δημοσιεύσει σε πολλά καταξιωμένα διεθνή και ελληνικά επιστημονικά περιοδικά και έχει κάνει πολλές διαλέξεις σε εγχώρια και διεθνή ιατρικά συνέδρια.

Πιστεύει παρά πολύ στη συνεργασία μεταξύ των ειδικοτήτων ενώ βασική του φιλοσοφία είναι ότι η αισθητική και η ομορφιά γενικότερα είναι ένα οργανωμένο σύνολο ψυχικών και σωματικών χαρακτηριστικών σε ένα άτομο και όχι μεμονωμένα στοιχεία πάνω σε αυτό.

Δρ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ MD PhD

Πλαστικός χειρουργός. Μετεκπαιδευθείς στη London Clinic UK & Beverly Hills California

Ο Δρ. Αθανάσιος Αθανασίου είναι πτυχιούχος Ιατρικής από το 1996. Μετά την ολοκλήρωση των βασικών του σπουδών υπηρέτησε ως ιατρός στο 406 Γενικό Νοσοκομείο Στρατού. Ολοκλήρωσε την ειδικότητα της Πλαστικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο Άγιος Σάββας ενώ ένα μέρος αυτής πραγματοποίησε στο νοσοκομείο Chelsea & Westminister στο Λονδίνο. Απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα της επανορθωτικής χειρουργικής, ειδικώς στον τομέα της μικροχειρουργικής αποκατάστασης ελλειμμάτων κεφαλής και τραχήλου καθώς και αποκατάστασης μαστού.

Το 2006 ολοκλήρωσε τη διδακτορική διατριβή του με θέμα την «επούλωση τραυμάτων με τη βοήθεια παλμικών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων». Μια πρότυπη μελέτη, τα αποτελέσματα της οποίας δημοσιεύτηκαν σε έγκριτα περιοδικά του εξωτερικού όπως το (Bioelectromanetics) JJPRD. Οι εφαρμογές των συγκεκριμένων πεδίων συνεχίζονται να μελετούνται από τον ίδιο και την ομάδα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων με διάφορα πειράματα μέχρι σήμερα.

Μετά την απόκτηση του τίτλου ειδικότητος απέκτησε έμμισθη θέση σε μεγάλη ιδιωτική κλινική του Λονδίνου (London Clinic), όπου απέκτησε πλούσια εμπειρία στον τομέα κυρίως της αισθητικής χειρουργικής, δουλεύοντας με μεγάλα ονόματα του Λονδίνου στο χώρο της πλαστικής χειρουργικής.

Την εκπαίδευσή του συνέχισε στην California των ΗΠΑ, όπου συνεργάστηκε με σπουδαίους καθηγητές στο New Port Beach και στο Beverly Hills δημιουργώντας μια δυνατή σχέση συνεργασίας και συνεχούς ανταλλαγής απόψεων και τεχνικών, γεγονός που χαρακτηρίζει την ονομασία του Πρότυπου Kέντρου Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής Δερματολογίας, “Athens Beverly Hills Plastic Surgery”, που δημιούργησε το 2008 στο Κολωνάκι.

Μετά την επιτυχημένη πορεία του Athens Beverly Hills Plastic Surgery, δόθηκε στον πλαστικό χειρουργό Δρ. Αθανάσιο Αθανασίου το έναυσμα για την επέκταση και δημιουργία ενός ιατρικού κέντρου υψηλών προδιαγραφών, το οποίο καλύπτει ποικίλες ανάγκες στον τομέα της υγείας και της ομορφιάς. Έτσι δημιουργήθηκε το ABH Medical Group, το οποίο εγκαινιάστηκε τον Οκτώβριο του 2011.

Τους χώρους αυτούς επισκέπτονται ανά τακτά διαστήματα διάσημοι συνάδελφοί του από όλο τον κόσμο όπου προβαίνουν σε ανταλλαγές απόψεων και χειρουργικών τεχνικών τόσο σε θέματα αισθητικής όσο και επανορθωτικής γενικότερα, ενώ στόχος του είναι η κάθετη και ολοκληρωμένη παροχή προχωρημένων υπηρεσιών Πλαστικής Χειρουργικής και Αισθητικής γενικότερα.

Δρ. Φατσέα Θεοδώρα

Δρ. Φατσέα Θεοδώρα

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Επιπλέον, είναι ανώτερο εκπαιδευτικό στέλεχος του ECAMS (European College of Aesthetic Medicine &Surgery) μεταδίδοντας τις γνώσεις της σε άλλους γιατρούς.

Δρ. ΦΑΤΣΕΑ ΘΕΟΔΩΡΑ

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος. Μετεκπαιδευθείς στη Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Bologna

Η Δρ. Φατσέα Θεοδώρα είναι πιστοποιημένη Δερματολόγος-Αφροδισιολόγος και ένα από τα ιδρυτικά μέλη του AthensBeverly Hills Medical Group (ABH Medical Group), όπου ως Επιστημονική Διευθύντρια του τμήματος δερματολογίας, συνεργάζεται με πολλούς γιατρούς από διαφορετικές ειδικότητες μοιραζόμενη τη γνώση και την 15ετή εμπειρία της στον τομέα της αισθητικής δερματολογίας.

Είναι πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια στην Ιταλία, ενώ ολοκλήρωσε την ειδικότητά της Δερματολογίας- Αφροδισιολογίας στο Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο 401 στην Αθήνα. Ολοκλήρωσε τη διδακτορική της διατριβή το 2003 με την ιατρική έρευνα “Papillary Thyroid Cancer“. Το 2008, ειδικεύτηκε στην Αισθητική Δερματολογία, τις Εφαρμογές Λέιζερ και τις μη επεμβατικές θεραπείες αντιγήρανσης στο Πανεπιστήμιο Irvine της Καλιφόρνια.

Η Δρ. Φατσέα είναι από τις πλέον αναγνωρισμένες δερματολόγους αισθητικής ιατρικής στην Ελλάδα, παρέχοντας στους ασθενείς της ιατρική φροντίδα χρησιμοποιώντας τις πιο προηγμένες ιατρικά προηγμένες τεχνικές. Η συνεργασία της με τον διεθνώς διακεκριμένο Δρ Zein Obagi και άλλους δερματολόγους, της έδωσε επίσης το προνόμιο της ανώτερης γνώσης.

Διατηρεί ενεργό συμμετοχή στην ιατρική έρευνα και εκπαίδευση ως συντάκτης και συγγραφέας πολλών σε πολλά ιατρικά περιοδικά. Είναι επίσης τακτική ομιλήτρια σε πολλά δερματολογικά συνέδρια σε όλο τον κόσμο σε θέματα ιατρικής αισθητικής, συμπεριλαμβανομένων των δερματικών εμφυτευμάτων, των λέιζερ και άλλων θεμάτων δερματολογίας.

Ελεάνα Παπαχαραλάμπους

Ελεάνα Παπαχαραλάμπους

Business Development Director

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, με σπουδές και μεταπτυχιακό στην διαχείριση υπηρεσιών υγείας, κατέχει 15ετή εμπειρία στον τομέα της δημόσιας και ιδιωτικής υγείας. Expert στην Προληπτική & Αναγεννητική ιατρική, στις καινοτόμες επιχειρήσεις υγείας όπως και στα εξατομικευμένα πρωτόκολλα θεραπείας.

Η εμπειρία & οι πολύτιμες γνώσεις της, την καθιστούν πολύτιμο μέλος της ομάδας τόσο στην παροχή στρατηγικής κατεύθυνσης στην ανάπτυξης της εταιρίας όσο και στην οικοδόμηση σχέσεων εντός και εκτός της εταιρίας.

 Δρ. Νικόλαος Μαλτζάρης M.D.  Πλαστικός Χειρουργός

Δρ. Νικόλαος Μαλτζάρης M.D. Πλαστικός Χειρουργός

Πλαστικός Χειρουργός

Ο Δρ Νικόλαος Μαλτζάρης φοίτησε στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Νεάπολης Ιταλίας, όπου κατά την αποφοίτησή του και μετά την παρουσίαση της διπλωματικής του διατριβής
” Contributo anatomochirurgico alla conoscenza della diffusione linfatica dell’ adenocarcinoma gastrico.
[Ανατομοχειρουργική συμβολή στη γνώση και αντιμετώπιση της λεμφαδενικής διήθησης του αδενοκαρκινώματος του στομάχου]” αναγορεύθηκε to 2003 σε “Δόκτωρα της Ιατρικής και Χειρουργικής”
Ολοκλήρωσε την ειδίκευσή του στην Πλαστική & Επανορθωτική Χειρουργική στο Αντικαρκινικό Ογκολογικό Νοσοκομείο «Ο Άγιος Σάββας». Μυήθηκε στην τέχνη της Επανορθωτικής και Αισθητικής Πλαστικής όπου αποκόμισε πολύτιμη γνώση και εμπειρία.

Ειδικότερα, ειδικεύτηκε σε ένα ευρύ φάσμα της Επανορθωτικής και Αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής όπως στην αισθητική και επανορθωτική χειρουργική προσώπου και μαστού, θεραπεία του μελανώματος στην επανορθωτική χειρουργική μετά από ογκολογικές επεμβάσεις ελλειμμάτων κεφάλης & τραχήλου, αποκατάσταση ελλειμμάτων σε ασθενείς με καρκίνο δέρματος, καρκίνο μαστού και διαφόρων τύπων σαρκωμάτων και άλλων όγκων των μαλακών μορίων., καθώς και σε νεότερες τεχνικές αισθητικής χειρουργικής.

 Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή

Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή

Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος

Η Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Αφού εργάστηκε για ένα χρόνο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκης, καθώς και στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, στη συνέχεια εργάστηκε στη Νέα Υόρκη, στα πλαίσια πρακτικής άσκησης στο Νευρολογικό Ιατρείο Neil S. Rosenthal.
Στα πλαίσια απόκτησης Ιατρικής Ειδικότητας Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου εργάστηκε στην Πανεπιστημιακή Δερματολογική Πολυκλινική Biederstein στο Μόναχο, στη δερματολογική κλινική Psorisol Hautklinik στο Χέρσμπρουκ, καθώς και στη Δερματολογική Κλινική του Κρατικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Νυρεμβέργης στη Γερμανία. Απόκτησε την ειδικότητα του Δερματολόγου – Αφροδισιολόγου στο Μόναχο της Γερμανίας.

Εν συνεχεία, η Δρ. Τσιαμπαλή εργάστηκε ως Δερματολόγος στο Δερματολογικό Πολυιατρείο Praxis Frau Dr. Kramer στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Το 2016 εκπόνησε τη διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρέγκενσμπουργκ της Γερμανίας με θέμα «Ονυχομυκητίαση στην ενήλικη ηλικία με ευρύ παθογόνο φάσμα και πολλαπλές εστίες».
Η Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή είναι μέρος της ΕΔΑΕ (Ελληνική Δερματολογική και Αφροδισιολογική Εταιρία), της EADV (European Academy of Dermatology and Venereology) και της DDG (Deutsche Dermatologische Gesellschaft – Γερμανική Δερματολογική Εταιρία).
Η Δρ. Ελισάβετ Τσιαμπαλή μιλάει άριστα Ελληνικά, Αγγλικά και Γερμανικά.