Υαλουρονικο οξυ & Dermal Fillers

Μ ε το πέρασμα του χρόνου τα επίπεδα υποδόριου λίπους στο πρόσωπό μας μειώνονται, με αποτέλεσμα οι μύες να «εργάζονται» πιο κοντά στην επιφάνεια του δέρματος και έτσι το δέρμα μας χάνει τον όγκο του και σπάει.

Σημαντικό, επίσης, ρόλο στη γήρανση του προσώπου παίζουν η παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο, η κληρονομικότητα και ο τρόπος ζωής μας.

ΕΝΕΣΙΜΑ FILLERS ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟΥ ΟΞΕΩΣ: Η ΦΥΣΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Υαλουρονικο οξυ & Dermal Fillers

  • ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΤΩΝ ΜΑΥΡΩΝ ΚΥΚΛΩΝ

  • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΡΙΝΟΠΑΡΕΙΑΚΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ

  • ΑΥΞΗΤΙΚΗ ΧΕΙΛΙΩΝ

  • ΓΕΜΙΣΜΑ ΟΥΛΩΝ ΚΑΙ ΣΗΜΑΔΙΩΝ

  • ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΜΕΤΩΠΟ ΜΕΣΟΦΡΥΟ

  • ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΡΙΝΟΠΛΑΣΤΙΚΗ

  • ΓΕΜΙΣΜΑ ΒΑΘΙΩΝ ΡΥΤΙΔΩΝ ΛΑΙΜΟΥ

  • ΓΕΜΙΣΜΑ ΤΩΝ ΖΥΓΩΜΑΤΙΚΩΝ

  • ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η αντιμετώπιση της φυσικής γήρανσης του προσώπου μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους.

Για ορισμένους, όμως, ανθρώπους, που δεν επιθυμούν κάτι εξαιρετικά επεμβατικό, όπως είναι το facelift, η καλύτερη προσέγγιση είναι η θεραπεία με dermal fillers, μια μη χειρουργική θεραπεία αναζωογόνησης του προσώπου, που καθυστερεί σημαντικά τον χρόνο.

Τα dermal fillers, σε αντίθεση με το BOTOX, που παγώνει του μύες, είναι ενέσιμα εμφυτεύματα, που εξομαλύνουν και λειαίνουν την επιδερμίδα, «γεμίζοντας» τα προβληματικά σημεία του προσώπου.

Τα dermal fillers μπορούν να χρησιμοποιηθούν για το γέμισμα των χειλιών, τη βελτίωση των ρηχών περιγραμμάτων, το μαλάκωμα των ρυτίδων, την επιδιόρθωση των ουλών, τον αρμονικό σχηματισμό του περιγράμματος του προσώπου και τη μείωση ή την αφαίρεση των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια μας.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι dermal fillers, αλλά ο πιο συνηθισμένος είναι το υαλουρονικό οξύ.

Π ρόκειται για μια φυσική ουσία, που υπάρχει στον ανθρώπινο οργανισμό και παίζει σημαντικό ρόλο στην ενυδάτωση, την ελαστικότητα τη σφριγηλότητα, την αντοχή, την ανάπλαση και την επούλωση του δέρματος.

Με τη βοήθεια της τεχνολογίας το υαλουρονικό οξύ παρασκευάζεται πλέον στα εργαστήρια και τροποποιείται κατάλληλα, ώστε να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και να προσδίδει μεγαλύτερο όγκο.

Έτσι, έχει καταστεί μια από τις πιο κοινές ουσίες στον τομέα της Αισθητικής Δερματολογίας και μια από τις πιο δημοφιλείς ουσίες filler, αφού μπορεί να παρασκευαστεί σε διάφορες πυκνότητες και να χρησιμοποιηθεί για ποικίλα αισθητικά προβλήματα.

Η θεραπεία με filler υαλουρονικού οξέως είναι μη επεμβατική, διαρκεί λίγα μόλις λεπτά και έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Επίσης, είναι μια ανώδυνη θεραπεία, χωρίς κανένα κίνδυνο εμφάνισης αλλεργικής αντίδρασης.

Έτσι, είναι η ιδανική λύση για όσους επιθυμούν βελτίωση των χαρακτηριστικών του προσώπου τους εύκολα, γρήγορα, ανώδυνα και φυσικά.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας μπορεί να εμφανιστεί ένα ήπιο οίδημα και ερυθρότητα στην περιοχή του προσώπου, τα οποία όμως εξαφανίζονται άμεσα. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι ορατά από την πρώτη κιόλας συνεδρία και έχουν μεγάλη διάρκεια.