ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ LV MEDICAL & ABH

LV Medical  & ‘Athens Beverly Hills Medical Group ενώνουν τις δυνάμεις τους για Ιατρική Υψηλών προδιαγραφών & State of the Art τεχνολογία. ‘’

Το Πρότυπο Ιατρικό Κέντρο Athens Beverly Hills Medical Group στα πλαίσια της συνεχούς ανάπτυξης του, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας του νέου ιατρείου στο Κολωνάκι, Ακαδημίας 8, την Δευτέρα 28 Ιουνίου.

Στο νέο, υπερσύγχρονο χώρο στην καρδιά της Αθήνας η ιατρική ομάδα του  LV MEDICAL και η ΜΑΡΙΑ ΚΑΛΑΒΡΙΑ καλωσορίζει τη συνύπαρξή του με το Athens Beverly Hills Medical Group, φέρνοντας πιο κοντά από ποτέ την υψηλών προδιαγραφών ιατρική εξειδίκευση με την State of the Art τεχνολογία.

Η ολιστική & εξατομικευμένη ιατρική προσέγγιση καθώς και τα καινοτόμα ιατρικά πρωτόκολλα πλαστικής χειρουργικής, δερματολογίας & αναγεννητικής ιατρικής συναντιούνται κάτω από την ίδια στέγη και προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης.

Με γνώμονα τη συνεχή εξέλιξη για τη βέλτιστη εξυπηρέτηση των αναγκών των πελατών μας,
στη φαρέτρα των υπηρεσιών μας προστίθενται

Λιποαναρρόφηση Vaser® 4D High Definition

Λιποαναρρόφηση VASER 4D High Definition η κορυφαία νέα μέθοδος που εξαλείφει την συσσώρευση τοπικού λίπους και αποτελεί πρόβλημα σε αρκετές γυναίκες και άντρες . Τα γνωστά ψωμάκια για τις γυναίκες αλλά και την κοιλιτσα  στους άνδρες . Απομακρύνεται το περιττό λίπος με στόχο να έχουμε επίπεδη και γραμμωμένη κοιλιά, σφριγηλά μπράτσα, ανορθωμενους γλουτούς, ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται και η μυϊκή αρχιτεκτονική του σώματος .

Επεμβατική Σύσφιξη Argon Plasma

To Athens Beverly Hills Medical Group καινοτομεί και παρουσιάζει τη νέα επαναστατική μέθοδο σύσφιξης Argon Plasma.

Πρόσφατα παρουσιάστηκε μια εντελώς νέα τεχνολογία που τάραξε τα νερά. Για χρόνια, η πραγματική σύσφιξη και συρρίκνωση του δέρματος αποτελούσε το ιερό δισκοπότηρο για τους πλαστικούς χειρουργούς – το υπέροχο αλλά αόριστο στοιχείο που θα έκανε πραγματικά μια τεράστια διαφορά στον κόσμο της πλαστικής χειρουργικής. Και τώρα είναι πραγματικά εδώ και διατίθεται στοAthens Beverly Hills Medical Group. Ονομάζεται Argon Plasma και είναι η απόλυτη καινοτομία!

 • Χωρίς τομές & ουλές
 • Ελάχιστα τραυματικό
 • Με ελάχιστο χρόνο αποκατάστασης
 • Πραγματική Επιδερμική Σύσφιξη

  Mommy Makeover

  Πολλές γυναίκες, που έχουν γεννήσει και θηλάσει ένα μωρό, βλέπουν το σώμα τους να αλλάζει και αισθάνονται την ανάγκη να το επαναφέρουν στην πρότερη κατάσταση, κυρίως για λόγους αισθητικούς, προκειμένου να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους και να νιώσουν και πάλι γυναίκες – εκτός από μητέρες.

  To «mommy makeover» είναι μια από τις πιο δημοφιλείς συνδυαστικές μεθόδους πλαστικής χειρουργικής, σχεδιασμένες ειδικά για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες, που έχουν περάσει από τα στάδια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Οι εικόνες δημοφιλών σταρ του Χόλιγουντ με επίπεδη κοιλιά και το στήθος… στη θέση του, λίγο καιρό μετά τη γέννα, «στοιχειώνουν» τα όνειρα πολλών γυναικών, που λένε «γιατί όχι κι εγώ».

  Beautification

  Η νέα παγκόσμια τάση από το Χόλιγουντ, τώρα και στην Ελλάδα.

  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τη νέα αυτή τάση! Τι θα επικρατήσει το 2020!

  Το beautification ή αλλιώς η διαδικασία καλλωπισμού, έχει γίνει ιδιαιτέρως δημοφιλής όρος τελευταία στον κλάδο της αισθητικής δερματολογίας. To beautification πρακτικά, αναφέρεται στο σύνολο των θεραπειών του προσώπου που σκοπό έχουν όχι την αναστροφή της γήρανσης αλλά τη βελτίωση των χαρακτηριστικών ακόμα και σε νεαρά άτομα.

  Ενώ οι αισθητικές θεραπείες μέχρι τώρα, στόχευαν στην αλλαγή του περιγράμματος και του σχήματος του προσώπου, αρκετά δραστικά, οι ασθενείς πλέον, αναζητούν λιγότερο επεμβατικές διαδικασίες, που δε θα τροποποιήσουν δραματικά την εμφάνισή τους, απλά θα τονίσουν τις φυσικές γραμμές τους .

  Τέλος στα πρότυπα του Κέν και της Μπάρμπι.

  Η πλειοψηφία των νέων τείνουν να επιζητούν απλώς να είναι οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους, διατηρώντας τις φυσικές γραμμές και το σχήμα του προσώπου τους.

  Θεραπεία D-Lift Μη επεμβατική αποκατάσταση και αναδιαμόρφωση προσώπου

  Το D-Lift είναι ένα ολοκληρωμένο πρωτόκολλο θεραπειών που στοχεύει στην ανόρθωση του προσώπου, την πλήρωση του χαμένου όγκου και την εν γένει αποκατάσταση των εμφανών σημείων της γήρανσης.
  Έχει ανακαλυφθεί και εφαρμόζεται αποκλειστικά από τη Δρ. Ντόλυ Φατσέα, εξειδικευμένη δερματολόγο στην κοσμητική ιατρική, και επι κεφαλής εκπαιδεύτρια του ECAMS (European College of Aesthetic Medicine & Surgery).

  Με την πάροδο των ετών, τα σημάδια της γήρανσης εμφανίζονται στην επιδερμίδα του προσώπου. Αρχικά, παρατηρείται απώλεια του όγκου του προσώπου η οποία οφείλεται στην απώλεια του κολλαγόνου. Όπως φαίνεται και στη εικόνα παρακάτω, η απώλεια αυτή παρατηρείται στην περιοχή του μετώπου, κάτω από τα μάτια, στα ζυγωματικά, και στην κάτω γνάθο. Επίσης το δέρμα χάνει τη ζωτικότητά του και τη λάμψη του. Η υφή του δείχνει λιγότερο ενυδατωμένη, μπορεί να δημιουργηθούν κηλίδες αλλά και στατικές ρυτίδες με έντονη όψη. Ουσιαστικά, παρατηρείται αναστροφή του τριγώνου ομορφιάς

  Καλωσορίζουμε τη νέα αυτή εποχή εντάσσοντας στο εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό μας τον Δρ. Aθανάσιος Αθανασίου , την Δρ. Ντολυ Φατσέα  τον Δρ.Νικόλαο Μάλτζαρη, Πλαστικό & Επανορθωτικό Χειρουργό και τη Δρα Ελισάβετ Τσιαμπαλή Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο. 

Ελπίζουμε το άρθρο να σας έδωσε χρήσιμες πληροφορίες.
Πατήστε το κουμπί για να δείτε όλα τα άρθρα μας!