Μεταμοσχευση Μαλλιων

Η Μεταμόσχευση μαλλιών FUE είναι η μοναδική μέθοδος οριστικής αντιμετώπισης του προβλήματος της τριχόπτωσης τόσο σε άνδρες όσο και σε γυναίκες.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποκατάσταση της ανδρογενετικής αλωπεκίας και της ουλωτικής αλωπεκίας, για την αποκατάσταση και πύκνωση των φρυδιών και των γενιών και για την αποκατάσταση ουλών από παλαιότερες επεμβάσεις μεταμόσχευσης μαλλιών.

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ FUE: ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΥΚΝΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΕ ΑΝΩΔΥΝΟ ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗ ΜΑΛΛΙΩΝ FUE

  • ΧΩΡΙΣ ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΥΛΕΣ

  • ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ

  • ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

  • ΜΕΓΙΣΤΗ ΔΥΝΑΤΗ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑ

  • ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

  • ΜΗΔΕΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Η Μεταμόσχευση μαλλιών FUE (Follicular Unit Extraction) είναι ουσιαστικά μια ελάχιστα επεμβατική μέθοδος μεταμόσχευσης μαλλιών, με την οποία πραγματοποιείται, με τη βοήθεια μιας ειδικής αυτοματοποιημένης συσκευής (automated FUE extractor), μεταφορά μεμονωμένων τριχοθυλακίων από τη δότρια χώρα στο σημείο όπου υπάρχει έντονο πρόβλημα αραίωσης των τριχών, χωρίς να απαιτείται μόνιμη γραμμική ουλή.

Η τοποθέτηση των τριχοθυλακίων γίνεται με τη βοήθεια μιας ειδικής συσκευής εμφύτευσης ((implanter device) και εξαρτάται από την ηλικία και τα χαρακτηριστικά του προσώπου του ασθενούς, το μέγεθος του προβλήματος, τον αριθμό των τριχοθυλακίων που μπορούν να ληφθούν και, ασφαλώς, από τις προσδοκίες του ασθενούς.

Είναι, λοιπόν, μια επέμβαση που απαιτεί λεπτούς και απαιτητικούς χειρισμούς από τον πλαστικό χειρουργό. Το εξειδικευμένο και πεπειραμένο ιατρικό προσωπικό του LV Medical εγγυάται για την επιτυχία των αποτελεσμάτων της μεταμόσχευσης.

Σε σχέση με την παλαιότερη τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUT-Strip, η τεχνική FUE είναι ελάχιστα επεμβατική και έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Επίσης προκαλεί ελάχιστη έως καθόλου αιμορραγία και διενεργείται υπό τοπική αναισθησία.

Δεν αφήνει καθόλου σημάδια ή ουλές στη δότρια χώρα, ενώ είναι εντελώς ανώδυνη και ακίνδυνη, αφού δεν απαιτείται συρραφή τραύματος στη δότρια χώρα, κατά συνέπεια ο κίνδυνος ανεπιθύμητων παρενεργειών ή επιπλοκών (λοίμωξη, φλεγμονή, οίδημα, θυλακίτιδα) είναι σχεδόν μηδενικός.

Α κόμα, η δότρια χώρα χρησιμοποιείται ομοιόμορφα και είναι δυνατός ο ακριβής υπολογισμός του αριθμού των τριχοθυλακίων που θα συλλεχθούν από αυτήν, με αποτέλεσμα να διατηρείται απόθεμα για μελλοντική επαναχρησιμοποίησή της.

Σε περίπτωση δε που χρειάζεται εκ νέου μεταμόσχευση μαλλιών, τότε μπορεί να γίνει λήψη τριχοθυλακίων και από άλλες περιοχές του σώματος (στήθος, πλάτη, γένια).

Τέλος, ακριβώς επειδή δεν προκαλεί γραμμικές ουλές, είναι ιδανική τεχνική για μεταμόσχευση μαλλιών τόσο σε μεγάλες περιοχές όσο και σε μικρές, όπως τα φρύδια.

Τα αποτελέσματα της επέμβασης είναι μόνιμα και φυσικά.

Η ανάπτυξη νέων τριχών γίνεται σταδιακά και ολοκληρώνεται εντός ενός έτους.

Τα μαλλιά που μεταμοσχεύονται συμπεριφέρονται απολύτως φυσιολογικά. Για την θεραπεία μεγάλων περιοχών και για την επίτευξη της μέγιστης δυνατής πυκνότητας συνήθως απαιτούνται 2 συνεδρίες.