Μεσοθεραπεια Κυτταριτιδας

Η κυτταρίτιδα, που κάνει το δέρμα μας να έχει την όψη «φλοιού πορτοκαλιού», είναι ένα αισθητικό πρόβλημα που απασχολεί όλους τους ανθρώπους, ανεξάρτητα από το φύλο, την ηλικία ή το σωματικό τους βάρος.

Οφείλεται σε γονιδιακούς παράγοντες, στη κακή διατροφή, σε μεταβολικά προβλήματα, σε ορμονικούς παράγοντες, σε εγκυμοσύνη, στην γήρανση, στο υπερβολικό βάρος, στην έλλειψη άσκησης και στο στρες, αιτίες που προκαλούν ανώμαλη συγκέντρωση λίπους και νερού μεταξύ δέρματος και υποδόριου ιστού, με αποτέλεσμα το δέρμα να χάνει την ελαστικότητά του (κολλαγόνο) και να αποκτά μια ανώμαλη όψη.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

  • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑΣ

  • Βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος

  • ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

Αν και το πρόβλημα της κυτταρίτιδας είναι πολύ σύνηθες και δεν ενέχει σοβαρούς κινδύνους, επηρεάζει σημαντικά την ψυχολογία και ειδικά των γυναικών.

Η Μεσοθεραπεία, λοιπόν, έρχεται να δώσει ένα ουσιαστικό «χτύπημα» στο επίμονο αυτό πρόβλημα, στοχεύοντας απευθείας στα λιπώδη κύτταρα και χτυπώντας το φαινόμενο στην ρίζα του.

Είναι μια θεραπεία απόλυτα ασφαλής και πιστοποιημένη, ανώδυνη, της οποίας τα αποτελέσματα διαρκούν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, είναι μη επεμβατική και έχει μηδενικό χρόνο αποθεραπείας. Μετά την ολοκλήρωσή της η κυτταρίτιδα εξαλείφεται, βελτιώνεται η κυκλοφορία του αίματος και το δέρμα αναζωογονείται.

Π ιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια ενέσιμη θεραπεία, κατά την οποία χρησιμοποιούνται πολύ λεπτές, εξειδικευμένες, βελόνες, με τις οποίες εισάγεται στο μεσόδερμα ένα μείγμα συστατικών (βιταμίνες, μέταλλα, ένζυμα, φυτικά εκχυλίσματα και φαρμακευτικές ουσίες), που στοχεύει στην εξάλειψη της κυτταρίτιδας.

Τα συστατικά του μείγματος συμβάλλουν σημαντικά στη διόρθωση της κυτταρίτιδας, καθώς ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, διευκολύνουν την αποβολή των τοξικών ουσιών από τον οργανισμό και προκαλούν λιπόλυση.

Το βάθος των ενέσεων, το περιεχόμενο του ενέσιμου μείγματος και οι περιοχές της έγχυσης καθορίζονται από την έκταση του προβλήματος και τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ασθενή.

Κάθε συνεδρία μεσοθεραπείας κατά της κυτταρίτιδας διαρκεί περίπου 20 λεπτά.

Για την ολοκλήρωση της θεραπείας απαιτούνται κατά κανόνα 4 – 6 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα 1 – 2 εβδομάδων, ανάλογα πάντα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης. Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι άμεσα ορατά, ήδη από τη δεύτερη κιόλας συνεδρία.