Λιποαναροφηση – Διπλοσαγονο

Η βαρύτητα είναι αμείλικτη σε ότι αφορά το πρόσωπό μας.

Μάλιστα, τα πιο ευάλωτα μέρη του προσώπου είναι το κάτω μέρος και ο λαιμός, τα οποία έχουν την τάση να πέφτουν ταχύτερα σε σχέση με το υπόλοιπο πρόσωπο, παρασύροντας με την πτώση τους και την αυτοπεποίθηση τους.

ΛΙΠΟΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ – ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ: ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΠΛΟΣΑΓΟΝΟ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Λιποαναροφηση – Διπλοσαγωνο

  • ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΣΥΣΣΩΡΕΥΜΕΝΟΥ ΛΙΠΟΥΣ

  • ΣΥΣΦΙΞΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΑΙΜΟΥ

  • ΝΕΑΝΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΕΡΗ ΟΨΗ

  • ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΑΝΩΔΥΝΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ

  • ΑΜΕΣΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

  • ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Χ αρακτηριστική είναι η περίπτωση του διπλοσάγονου, όπως ονομάζεται η συσσώρευση λίπους κάτω από τη σιαγόνα.

Το διπλοσάγονο συνιστά ένα σημάδι γήρανσης του προσώπου μας, το οποίο, καθώς γερνά, χάνει την ελαστικότητά του και οι μύες του γίνονται πιο αδύναμοι, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να συγκρατήσουν το δέρμα του λαιμού.

Επίσης, το διπλοσάγονο μπορεί να δημιουργείται λόγω κατακράτησης υγρών, εξαιτίας κληρονομικών ή ορμονικών παραγόντων. Τέλος, σημαντικό ρόλο στη δημιουργία του παίζει και η διατροφή.

Το διπλοσάγονο δημιουργείται σε άνδρες και γυναίκες, ανεξάρτητα από το σωματικό τους βάρος. Η δημιουργία του διαταράσσει τη συμμετρία του προσώπου μας και το κάνει να δείχνει πιο τετράγωνο, με αποτέλεσμα να δείχνει και πιο γερασμένο.

Για τους δε άνδρες το διπλοσάγονο συνιστά ένα ισχυρό πλήγμα κατά της αρρενωπότητάς τους, ενώ για τις γυναίκες σημαίνει την εξασθένιση της θηλυκότητας και της νεανικότητάς τους.

Ο σοι, λοιπόν, θεωρούν ότι το διπλοσάγονο συνιστά ένα ενοχλητικό πρόβλημα, που τους επηρεάζει ψυχολογικά και συναισθηματικά, βρίσκουν μια αποτελεσματική λύση στη μέθοδο της λιποαναρρόφησης.

Πρόκειται για μια σύντομη επέμβαση που διενεργείται υπό τοπική αναισθησία και έχει σύντομο χρόνο αποθεραπείας.

Ειδικότερα, ο πλαστικός χειρουργός εγχύει με λεπτή βελόνα ένα διάλυμα τοπικού αναισθητικού και αδρεναλίνης στο πρόσωπο του ασθενή, με στόχο να προκαλέσει αγγειοσύσπαση και να εμποδίσει τη μεγάλη απώλεια αίματος.

Κατόπιν, πραγματοποιεί πολύ μικρές οπές πίσω από τα αυτιά ή κάτω από το σαγόνι, οι οποίες αφήνουν ένα σχεδόν ανεπαίσθητο σημάδι. Μέσω των οπών εισάγει μια πολύ λεπτή κάνουλα και αρχίζει τη διαδικασία της αναρρόφησης του λίπους.

Μετά την ολοκλήρωση της επέμβασης εφαρμόζεται πιεστική περίδεση στην περιοχή για 10 μέρες. Ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει σχεδόν άμεσα στις καθημερινές του δραστηριότητες.