Laser Αποτριχωσης Γυναικα

Η αυξημένη τριχοφυΐα σε εμφανή σημεία του προσώπου και του σώματος είναι ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες, προκαλώντας τους άγχος και μείωση της αυτοεκτίμησής τους.

Τα αίτια της μπορεί να είναι κληρονομικά, ορμονικά (σύνδρομο πολυκυστικών ωοθηκών) ή ενδοκρινολογικά (αρρύθμιστος θυρεοειδής). Άλλες φορές πάλι πολλές γυναίκες παρατηρούν αύξηση της τριχοφυΐας σε περιόδους έντονου στρες, κακής διατροφής αύξησης του βάρους τους ή όταν μπαίνουν στην εμμηνόπαυση.

ALEXANDRITE ARION II: ΛΕΙΑ ΚΑΙ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 1Η ΣΥΝΕΔΡΙΑ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Αποτριχωση με laser Alexandrite Arion II

 • ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΔΕΡΜΑΤΟΣ

 • ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

 • ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΣΥΝΕΔΡΙΩΝ

 • ΜΕΓΙΣΤΗ ΚΑΛΥΨΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ

 • ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ

 • ΧΩΡΙΣ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ (ΘΥΛΑΚΙΤΙΔΑ)

 • ΜΟΝΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

 • ΛΕΙΟ ΚΑΙ ΑΠΑΛΟ ΔΕΡΜΑ

Υ πάρχουν διαφορές μέθοδοι απαλλαγής από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα, όπως το κερί/ χαλάουα, οι αποτριχωτικές μηχανές, τα ξυραφάκια, το τσιμπιδάκι ή οι αποτριχωτικές κρέμες.

Όλες αυτές οι μέθοδοι πέρα του ότι είναι επίπονες και προκαλούν συχνά παρενέργειες, όπως δερματικούς ερεθισμούς, θυλακίτιδα και αλλεργίες, δεν έχουν μόνιμα αποτελέσματα και, επιπλέον, ενέχουν τον κίνδυνο να προκαλέσουν προβλήματα στην ανάπτυξη της τρίχας.

Ταυτόχρονα δε, μολονότι φαίνονται οικονομικές λύσεις, στην πραγματικότητα είναι κοστοβόρες, αφού χρειάζονται διαρκείς επαναλήψεις και έχουν υψηλό κόστος αναλώσιμων.

Η μόνη λύση που μειώνει άμεσα την τριχοφυΐα και εμποδίζει την επανεμφάνιση των τριχών μόνιμα, αφήνοντας το δέρμα λείο και βελούδινο για πάντα, είναι η μέθοδος αποτρίχωσης με laser, η οποία μπορεί να εφαρμοστεί με εξαιρετικά αποτελέσματα:

 • στο πρόσωπο (άνω χείλος, φαβορίτες, πηγούνι, φρύδια, μεσόφρυο, λαιμός)
 • στα χέρια (βραχίονες, πήχεις, μασχάλες)
 • στην κοιλιά (γύρω από τον αφαλό, η γραμμή από το στήθος έως τον αφαλό)
 • στο μπικίνι (full bikini, brazilian, γραμμή bikini)
 • στα πόδι

Κ ατά τη διάρκεια της θεραπείας το εξειδικευμένο προσωπικό του κέντρου, αφού ενημερώσει διεξοδικά την ενδιαφερόμενη για την διαδικασία, ακολουθώντας αυστηρά ιατρικά πρωτόκολλα, εξατομικεύει τις παραμέτρους λειτουργίας του laser και, αφού βεβαιωθεί ότι όλα είναι ασφαλή, προχωρά στην αποτρίχωση της επιλεχθείσας περιοχής, με στόχο την επίτευξη του βέλτιστου δυνατού αποτελέσματος και την μέγιστη δυνατή διατήρησή του.

Κατά κανόνα απαιτούνται 4 – 6 συνεδρίες για την ολοκλήρωση της θεραπείας. Βέβαια αυτό εξαρτάται από το χρώμα του δέρματος, το χρώμα και το πάχος της τρίχας, το στάδιο ανάπτυξής της, την περιοχή εφαρμογής και άλλους κληρονομικούς και προδιαθεσιακούς παράγοντες, καθώς στις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές (πρόσωπο και κοιλιά) οι τρίχες αδρανοποιούνται μεν, αλλά δεν εξασφαλίζεται η μη επανεμφάνισή τους.

Σε περιοχές, όμως, όπως τα πόδια, τα χέρια και οι μασχάλες τα αποτέλεσμα είναι μόνιμα και οριστικά.

Παράλληλα, η αποτρίχωση με laser Alexandrite Arion II είναι περισσότερο αποτελεσματική και απαιτεί λιγότερες συνεδρίες, καθώς το συγκεκριμένο μηχάνημα έχει υψηλή μέγιστη ισχύ (70W) και υψηλή παλμική επανάληψη (έως 5 Hz).

Αξίζει, επίσης, να σημειωθεί ότι το Alexandrite Arion II μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τη θεραπεία επιφανειακών μελαγχρωματικών βλαβών σε περιπτώσεις ευρυαγγειών, κηλίδων, ροδόχρου ακμής και άλλων δερματικών βλαβών.