Ανορθωση Γλουτων

Ο   σύγχρονος τρόπος ζωής του δυτικού κόσμου είναι κατά κανόνα καθιστικός.

Αυτό, σε συνδυασμό με τις μη υγιεινές διατροφικές συνήθειες, τη φυσική βαρύτητα αλλά και ποικίλους άλλους βιολογικούς και κληρονομικούς παράγοντες, προκαλεί χαλάρωση και πτώση των γλουτών, κάτι που δύσκολα βελτιώνεται μονάχα με σωστή διατροφή και άσκηση.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ: ΝΕΑΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΦΡΙΓΗΛΟΙ ΓΛΟΥΤΟΙ!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΑΝΟΡΘΩΣΗ ΓΛΟΥΤΩΝ

  • ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ

  • ΣΦΙΧΤΟΙ ΚΑΙ ΣΜΙΛΕΜΕΝΟΙ ΓΛΟΥΤΟΙ

  • ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΓΛΟΥΤΩΝ

  • ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ

Η επέμβαση της πλαστικής στους γλουτούς (ανόρθωση γλουτών) μπορεί να διορθώσει αισθητά το συγκεκριμένο πρόβλημα, δημιουργώντας πιο σφιχτούς, καλοσμιλεμένους και ανορθωμένους γλουτούς.

Η επέμβαση της ανόρθωσης γλουτών είναι σχετικά απλή και διενεργείται υπό γενική νάρκωση ή τοπική αναισθησία και μέθη. Κατά κανόνα δεν απαιτείται παραμονή στην κλινική.

Καθώς κάθε περίπτωση είναι μοναδική η τεχνική που θα χρησιμοποιηθεί διαφοροποιείται από ασθενή σε ασθενή. Ανάλογα δε με το μέγεθος του προβλήματος η τομή τοποθετείται σε διαφορετικά σημεία (κάθετα στον επιμήκη άξονα του κορμού στη γραμμή του εσώρουχου, στην μεσογλουτιαία αύλακα, στη μηρογλουτιαία πτυχή), ενώ διαφοροποιήσεις και τροποποιήσεις παρατηρούνται κατά περίσταση και στα ράμματα και τον τρόπο στερέωσής τους.

Το τι θα επιλεχθεί εξαρτάται από τις ιδιαιτερότητες της κάθε περίπτωσης, από τις συστάσεις του πλαστικού χειρουργού, ο οποίος έχει την εξειδίκευση και την εμπειρία να γνωρίζει τι είναι καλύτερο για κάθε ασθενή και φυσικά από τις προσδοκίες του εκάστοτε ασθενή.

Μ ετά την παρέλευση μιας εβδομάδας από την επέμβαση ο ασθενής είναι σε θέση πλέον να καθίσει, ενώ μετά από δυο εβδομάδες μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες, φορώντας έναν ειδικό κορσέ στερέωσης.

Μετά από έναν μήνα επέρχεται η πλήρης αποθεραπεία και υποχωρούν πλήρως τόσο το οίδημα όσο και οι εκχυμώσεις. Οι ουλές σταδιακά σβήνουν, ενώ σε περίπτωση που είναι περισσότερο εμφανείς, μπορούν εύκολα να κρυφτούν.

Τα αποτελέσματα της ανόρθωση των γλουτών είναι μεγάλης διάρκειας, με την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρχουν απότομες και μεγάλες αλλαγές στο σωματικό βάρος του ασθενή.

Η ανόρθωση γλουτών μπορεί επίσης να συνδυαστεί και με άλλες επεμβάσεις, όπως η τοποθέτηση ενθεμάτων για περισσότερο όγκο, η μεταφορά αυτόλογου λίπους (Βραζιλιάνικη Ανόρθωση Γλουτών), η έγχυση υαλουρονικού οξέως και η λιποαναρρόφηση.